Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servetele umede industriale Big Wipes

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7914 lei Lei
Brand
Heavy-Duty
Out Of stock
Descriere
Ce sunt servetele Big Wipes ?

Servetelele Big-Wipes sunt pur si simplu cele mai bune servetele de curatare a mainilor de pe piata! Incorporand cea mai recenta tehnologie de panza cu aderenta ridicata, materialul inovator Quad Fabric cu doua fete acapareaza cu 40% mai multa murdarie la fiecare stergere, astfel incat puteti curata chiar si cea mai dura murdarie in cel mai scurt timp.

Textura unica

Partea abraziva indeparteaza murdaria cea mai incapatanata si uscata, in timp ce partea neteda absoarbe orice exces, fara a lasa mizerie. Aderenta ferma, fara material textil alunecos, asigura alunecari reduse si o rezistenta ridicata la rupere.

Toate servetelele noastre sunt testate dermatologic si evaluate conform ultimului Regulament UE 1223/2009 pentru produsele cosmetice - ZERO inregistrari de iritatie a pielii. Formula pe baza de apa este biodegradabila, fara conservanti, parabeni si fosfati si ofera protectie antibacteriana.

Nici un alt servetel de curatare disponibil utilizarii profesionale nu poate elimina atat de multe substante atat de rapid si eficient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura