Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servetele umede industriale Big Wipes

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6355 lei Lei
Brand
Multi-Purpose
Out Of stock
Descriere
Ce sunt servetelele Big Wipes multifunctionale?

Ideal pentru toate nevoile dvs. de curatare multifunctionale, aceste servetele de curatare sunt super rezistente si super absorbante. Continand nu mai putin de patru agenti de curatare puternici si patru balsamuri testate dermatologic, servetele de curatare multifunctionale Big Wipes sunt dure cu murdaria si blande fata de maini.

Tesatura exclusiva cu trei straturi

Servetelele de curatare multifunctionale sunt o combinatie de rezistenta si absorbtie - tesatura cu trei straturi este exclusiva pentru Big Wipes si reprezinta un material industrial de calitate superioara. Aceasta tehnologie de ultima ora “Power Fabric” a produs un servetel super absorbant, care retine mai multa murdarie, este rezistenta la rupere si nu lasa scame.

Toate servetelele noastre sunt testate dermatologic si evaluate conform ultimului Regulament UE 1223/2009 pentru produsele cosmetice - ZERO inregistrari de iritatie a pielii. Formula pe baza de apa este biodegradabila, fara conservanti, parabeni si fosfati si ofera protectie antibacteriana.

Nici un alt servetel de curatare disponibil utilizarii profesionale nu poate elimina atat de multe substante atat de rapid si eficient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura